+32 87 88 11 85
 
 

Home

 


Ons familiebedrijf, opgericht in 1979, is sinds 1990 gelegen in de industriezone van Welkenraedt.


In ons kantoor en werkplaats staan de manager Jacquy Jansen en zijn medewerkers tot uw dienst om al uw vragen te beantwoorden, om u te helpen bij de keuze van uw materieel en om service na verkoop te verlenen.

Wij zijn uw ideale partner op het gebied van gereedschap voor het leggen van kabels en het inblazen van optische vezels.


Het vertegenwoordigde materieel uit Zwitserland en Duitsland is bekend voor zijn kwaliteit. In onze werkplaats zorgen wij voor het machineonderhoud en de reparaties. Het is met plezier dat wij ter plaatse gaan om oplossingen te vinden voor de problemen waarmee onze klanten geconfronteerd zijn. Zowel onze voorraad als de grote voorraad van onze leveranciers stellen ons in staat om snel te reageren op uw aanvragen.

Wij zijn eveneens actief op het gebied van hoogspanning tot 40,5 kV.


Wij vertegenwoordigen Duitse bedrijven en kunnen H.S. schakelapparaten zoals installaties voor binnen opstelling, schakelaars voor luchtlijnen als ook materieel die in verband is met dit gebied leveren, bij voorbeeld polyester cabines voor technische uitrustingen of spanning- en kortsluitverklikkers. Dankzij onze technische kennis kunnen wij het materieel, indien nodig, aanpassen aan de normen in onze werkplaats.
Onze regelmatig bijgewerkte website is bedoeld om u te helpen door relevante informatie over het aangeboden materieel. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ons om advies te vragen. Wij begeleiden u graag bij het vinden van de optimale oplossing in functie van uw verwachtingen.
Laatste update: 2024-02-07 - 1153 artikelen
VOLG ONS
OM ONS TE CONTACTEREN
Electro Engineering Jansen
Parc Industriel
Rue Trois Bourdons, 52A
4840 Welkenraedt
Belgique
+32 87 88 11 85
© Electro Engineering Jansen
Website development by ICI Solutions